Voor zij die PILS nog niet kennen: Partners In Life Sciences  werd enkele jaren geleden opgericht door Reditech & Qbd. 
Sindsdien is PILS gegroeid tot een group enthousiaste, ambitieuze en klantgedreven bedrijven met een sterke focus in de Life Sciences. 

Toen we de milestone van 10 leden bereikten, broedde het idee om ons eerste event te organiseren. En zo geschiedde. 
Op 18 oktober mochten wij meer dan 100 gasten ontvangen in Quartier Papier te Zaventem, die met 7 sprekers en 3 algemene sessies tal van nieuwigheden konden ontdekken. 

Met sprekers zoals Stijn Floren (Sales Manager Google Cloud), Jonathan Berte (CEO Robovision), Elke Giets (Managing Director MouSensor) en J. Van de Wetering (VP Operations Trendminer), H. Danneels (CEO Byteflies), T. van Cleynenbreugel (Business Director Healthcare, 3D SYSTEMS), K. Janssens( Head of Commercial Operations Biomerieux) die de breakout sessies verzorgden was er aan kennisdelen dan ook geen gebrek. 

Omdat wij met PILS geloven in de sterkte van onze groep en de meerwaarde die wij kunnen bieden aan onze klanten door onze kennis te delen, gaan we ook graag verder met dit verhaal.  Zo lanceerden we de PILS website waar u op de hoogte blijft van onze toekomstige events en ons ledenbestand. Voor de laatste ontwikkelingen en trends op de markt verwijzen we u graag door naar de Linkedin pagina

Bekijk ook de aftermovie van het symposium: