Nazorg, probleemdiagnoses en dringende interventies

Als er deadlines moeten gehaald worden en uw productie valt plots stil, dan heeft u nood aan iemand die snel een diagnose kan stellen en een oplossing kan aanreiken. 

Nazorg en onderhoud kunnen deel uitmaken van de turnkeyprojecten waarvoor we ons engageren. Dat houdt in dat we op basis van een servicecontract het optimaal functioneren van uw software, toestellen en processen nauwgezet in de gaten houden. 

Verder staan we 24/7 in voor dringende interventies en het stellen van diagnoses. 

Het overzicht en de diagnose van een merkonafhankelijke expert

We stellen onze expertise voor probleemdiagnose en interventies ook ter beschikking van productiebedrijven waarmee we nog niet eerder samenwerkten. 

Doordat we niet gebonden zijn aan één leverancier of merk, hebben onze ingenieurs sinds 1995 oplossingen bedacht met behulp van uiteenlopende systemen. Aangezien in de praktijk doorgaans apparaten van verschillende merken moeten samenwerken, is onze merkonafhankelijkheid een belangrijke troef. Het laat ons toe snel en onbevangen een analyse te maken van wat er misloopt met uw geautomatiseerde processen, om vervolgens de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Onze expertise

  • Elektrische engineering en Factory IT
  • Automatiseringsoplossingen
    • PLC programmatie
    • HMI/SCADA
    • DCS 
  • Operations management oplossingen (MES)

ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Joel Verhaegen, Febelco

“Bij de bouw van de installatie leek het logisch om de beslissingen voor het uitsluizen van de bakken door een PC te laten nemen. Maar dat bleek geen goede keuze. Wanneer dan ook nog eens meerdere scanners tegelijk een barcode moesten doorsturen, kwam de beslissing om een bak uit te sluizen regelmatig te laat.”

Contacteer ons

Bent u dringend op zoek naar een diagnose bij falende processen?

Contacteer ons