Inzicht creëren in de uitvoering van uw operationele activiteit

U wil uw productie kunnen organiseren en aansturen op basis van relevante informatie over de kwaliteit, het energieverbruik en de efficiëntie van de processen. Daarom gaan we op zoek naar:

 • automatisatieoplossingen om op basis van uw productieorders, de productie te plannen, context toe te voegen en uw machines naadloos aan te sturen
 • manieren om uw productieproces gedetailleerd traceerbaar te maken en relevante data te verzamelen  
 • heldere rapportage mogelijk te maken. Zowel op machineniveau als op het niveau van uw plants. 

Het overzicht en de diagnose van een merkonafhankelijke expert

Aangezien we niet gebonden zijn aan één leverancier of merk, hebben onze ingenieurs sinds 1995 oplossingen uitgewerkt met behulp van uiteenlopende systemen. Aangezien in de praktijk doorgaans apparaten van verschillende merken moeten samenwerken, is onze merkonafhankelijkheid een belangrijke troef. Het laat ons toe snel en onbevangen een analyse te maken van wat er misloopt met uw geautomatiseerde processen, om vervolgens de best mogelijke oplossing aan te bieden.

Maak een afspraak

Onze expertise

 • Elektrische engineering en Factory IT
 • Automatiseringsoplossingen
  • PLC programmatie
  • HMI/SCADA
  • DCS 
 • Operations management oplossingen (MES)

ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

Contacteer ons

Op zoek naar iemand die uw automatiseringsproject in goede banen kan leiden?

Contacteer ons