“Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen we optimale oplossingen bieden”

Toen Reditech in 1995 zijn eerste automatiseringsproject aanvatte, waren we een jong en innovatief ingenieursbedrijf. We namen ons voor om automatisering van productiesystemen op een geïntegreerde manier aan te pakken, zodat dit de performantie en de bedrijfsresultaten van onze klanten positief zou beïnvloeden. 

Dynamisch

In bestaansjaren zijn we vandaag niet meer zo jong, maar onze ervaring in zowat alle industriële sectoren heeft onze zin voor innovatie en sectorspecifieke oplossingen alleen maar aangescherpt. Lees ‘jong’ daarom beter als ‘dynamisch’, onder meer omdat we voortdurend nieuwe markten opzoeken. Om onze klanten lokaal beter te kunnen ondersteunen, breiden we onze internationale activiteiten sinds onze oprichting systematisch uit. Naast ons hoofdkantoor in België, hebben we ons intussen verankerd in Nederland, UK en Brazilië. Op al deze plekken werken onze ingenieurs nauw samen met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende industriële sectoren. We investeren bovendien intens in de communicatie en de kennisoverdracht tussen onze filialen en zorgen er voor dat onze beste experts waar ook ter wereld ingezet kunnen worden. 

Onafhankelijk

De meerwaarde die we voor onze klanten realiseren is niet louter gebaseerd op onze kennis en expertise maar ook op de overtuiging dat we in een project pas kunnen excelleren als we intens naar onze klanten luisteren. Het is daarom nooit onze bedoeling om klanten systemen op te dringen. We gaan liever samen met hen op zoek naar duurzame oplossingen, die gemakkelijk ingebed kunnen worden in hun eigen organisatie. Daarom dragen we ook onze onafhankelijkheid hoog in het vaandel. We zijn er immers van overtuigd dat exclusieve overeenkomsten met merken en leveranciers zelden leiden tot optimale oplossingen. In onze business is elke situatie specifiek en daarom willen we op elk moment alle mogelijkheden open houden.