Klantspecifieke oplossingen in alle onafhankelijkheid

Uiteraard zijn de automatisatie-uitdagingen in uw bedrijf specifiek. Daarom gaan onze ingenieurs ook op zoek naar oplossingen die naadloos aansluiten bij wat u nodig heeft. Door onze merkonafhankelijkheid hebben we de voorbije 20 jaar ervaring opgedaan met tal van systemen waardoor we veel sneller een accurate maatwerkoplossing kunnen bieden.

Onze ingenieurs kennen uw industriële sector

Sinds 1995 leggen we ons toe op automatiseringsprojecten in onder meer volgende industriële sectoren:

Onze expertise

  • Elektrische engineering en Factory IT
  • Automatiseringsoplossingen
    • PLC programmatie
    • HMI/SCADA
    • DCS 
  • Operations management oplossingen (MES)

ReferentiesBekijk alle referenties

Johan Michielsen, Projectmanager Asset Management, Aquafin

Voor het vernieuwen van zowel PLC als Scada software is Reditech een betrouwbare partner. De ingenieurs hebben ruime technische ervaring en hebben de spirit om problemen om te zetten in uitdagingen. Dankzij hun flexibele manier van werken worden afspraken naar timing steeds gehaald. Hun open communicatie maakt het mogelijk om elk project efficiënt op te volgen. 

Bruno Mortier, Supply Chain Director, Febelco

"Reditech is onze partner voor de aansturing van onze rollenbaan, en nu ook voor de introductie van scanning in onze magazijnen. Hun professionele en agile projectaanpak, flexibiliteit, open communicatie én enthousiasme zorgen voor een bijzonder fijne samenwerking. In de toekomst bouwen we graag samen verder: the sky is the limit!"

Contacteer ons

Op zoek naar iemand die uw automatiseringsproject in goede banen kan leiden?

Contacteer ons